Koalicioni Qytetar PËR SHQIPËRINË

Dokumentat që duhet të plotësojë kandidati

ADRESA:
Koalicioni Për Shqipërinë / Rruga Dibrës, Nr 124, Tiranë, Albania (përballë Shkollës “Servete Maçi”, ngjitur me Vilën Begeja, kati i 2të mbi dyqanin “Optika”)

www.pershqiperine.al
kontakt@pershqiperine.al
WhatsApp dhe SMS: +355672004545

Të dhënat Tuaja do të ruhen dhe mbrohen sipas Legjislacionit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.